Aloha Hill Club Golf & Spa Apartments

Batı Endülüs, Marbella
Aloha Hill Club Golf & Spa Apartments Genel
Aloha Hill Club Golf & Spa Apartments Genel
Aloha Hill Club Golf & Spa Apartments Genel
Aloha Hill Club Golf & Spa Apartments Öne Çıkan Resim
Aloha Hill Club Golf & Spa Apartments Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Aloha Hill Club Golf & Spa Apartments
C/Aries s/n Nueva Andalucia Batı Endülüs, Marbella

Aloha Hill Club Golf & Spa Apartments misafirlere Marbella bölgesinde, golf sahasına yakın, Lago de las Tortugas ve Los Naranjos Golf Sahası 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Puerto Banus Marina ile 4,4 mi (7,2 km) ve Puerto Banus Plajı ile 3,7 mi (5,9 km) mesafede.

Apart dairenin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 4 açık yüzme havuzu, sağlık kulübü ve sauna mevcuttur. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras
Deluxe
Deluxe Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Yatak Odası
Comfort
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras
Superior
Superior Çatı Katı Süiti (Penthouse), 3 Yatak Odası, Havuz Manzaralı (Duplex)
Superior
Superior Apart Daire, 3 Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x