Aloft Austin Airport, a Marriott Hotel

Southeast Austin, Austin
Aloft Austin Airport, a Marriott Hotel Genel
Aloft Austin Airport, a Marriott Hotel Genel
Aloft Austin Airport, a Marriott Hotel Genel
Aloft Austin Airport, a Marriott Hotel Öne Çıkan Resim
Aloft Austin Airport, a Marriott Hotel Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Aloft Austin Airport, a Marriott Hotel
8000 East Ben White Boulevard Southeast Austin, Austin

Aloft Austin Airport, a Marriott Hotel size Austin (Montopolis) bölgesinde, University of Teksas at Austin ve South Congress Avenue ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sixth Street ile 7,6 mi (12,2 km) ve Kongre Merkezi ile 7,6 mi (12,2 km) mesafede.

Re:fuel, Aloft Austin Airport, a Marriott Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 136 klimalı oda buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
aloft, Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
aloft, Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x