Almiros Apartments

Ermiye
Almiros Apartments Öne Çıkan Resim
Almiros Apartments Dış Mekan
Almiros Apartments Dış Mekan
Almiros Apartments Dış Mekan
Almiros Apartments Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Almiros Apartments
Almiros Beach , Ermiye

Almiros Apartments misafirlere Agios Nikolaos bölgesinde, plajda, Almiros ve Ámmos 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Voulismeni Gölü ile 2 mi (3,3 km) ve Folk Museum ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Blue River Pool and Beach ideal; otelin havuz kenarı bar/oturma salonu misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Plaj barında ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 11 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Zemin Kat
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda, 1 Yatak Odası, Havuz Kullanımı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Basic
Basic Oda, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x