Almanac Palais Vienna - New Opening

Avusturya Şarap Bölgesi, Viyana
Almanac Palais Vienna - New Opening Genel
Almanac Palais Vienna - New Opening Öne Çıkan Resim
Almanac Palais Vienna - New Opening Dış Mekan
Almanac Palais Vienna - New Opening İç Mekan
Almanac Palais Vienna - New Opening Yerinde Yemek
Image More +10 fotoğraf
Almanac Palais Vienna - New Opening
Parkring 14-16 Avusturya Şarap Bölgesi, Viyana

Almanac Palais Vienna - New Opening misafirlere Viyana merkezinde, Viyana Devlet Operası ve Viyana Kent Parkı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel St. Stephen's Katedrali ile 0,6 mi (1 km) ve Vienna Noel Pazarı ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Donnersmarkt Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 111 klimalı odada ısıtmalı zemin ve Akıllı televizyonlar vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, kapalı havuz ve spa küveti mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 10 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Almanac
Almanac Room
Almanac
Almanac Deluxe
Junior
Junior Suite
Almanac
Almanac Suite
Almanac
Almanac Park Suite
Duplex
Duplex Suite
Duplex
Duplex Park Suite
Palais
Palais Suite
Presidential
Presidential Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Signature
Signature Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x