ALMA HEALTH & SPA RETREAT

Sud-est, Chiscani
ALMA HEALTH & SPA RETREAT Genel
ALMA HEALTH & SPA RETREAT Genel
ALMA HEALTH & SPA RETREAT Dış Mekan
ALMA HEALTH & SPA RETREAT Kahvaltı
ALMA HEALTH & SPA RETREAT Yerinde Yemek
Image More +26 fotoğraf
ALMA HEALTH & SPA RETREAT
Aleea Centrala, No. 5A Sud-est, Chiscani

ALMA HEALTH & SPA RETREAT misafirlere Chiscani bölgesinde, göl üzerinde ve Danube River ile 7 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Maria Filotti Theatre ile 5,3 mi (8,5 km) ve Galati Üniversitesi ile 20,9 mi (33,6 km) mesafede.

Sallago yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 6 restoran var. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 2 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 185 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra kapalı havuz ve sauna dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Chiscani bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 10516 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x