Alma de Ojochal

Güney Pasifik Kıyısı, Ciudad Cortes
Alma de Ojochal Genel
Alma de Ojochal Genel
Alma de Ojochal Genel
Alma de Ojochal Genel
Alma de Ojochal Genel
Image More +29 fotoğraf
Alma de Ojochal
Calle Perezoso Güney Pasifik Kıyısı, Ciudad Cortes

Ciudad Cortes bölgesindeki Alma de Ojochal misafirlere okyanus kıyısında, Playa Garza ve Tortuga Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ulusal Terraba Sierpe Sulak Alanları ile 2,1 mi (3,4 km) ve Ventanas Plajı ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 5 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Okyanus Manzaralı
Room
Superior Süit, Birden Çok Yatak
Room
Family Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x