Alludo B&B

Western Sicily, Villaggio Mose
Alludo B&B Öne Çıkan Resim
Alludo B&B Dış Mekan
Alludo B&B İç Mekan
Alludo B&B İç Mekan
Alludo B&B Kahvaltı
Image More +34 fotoğraf
Alludo B&B
Viale Leonardo Sciascia, 27 Western Sicily, Villaggio Mose

Agrigento bölgesindeki Alludo B&B konaklamanızda, Tapınaklar Vadisi ve Tomba di Terone ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel San Leone Plajı ile 3,4 mi (5,5 km) ve Tempio di Hera ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Alludo B&B misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x