Allotjaments Colomer-Cullell

La Vall d'en Bas
Allotjaments Colomer-Cullell Öne Çıkan Resim
Allotjaments Colomer-Cullell Dış Mekan
Allotjaments Colomer-Cullell Dış Mekan
Allotjaments Colomer-Cullell Dış Mekan
Allotjaments Colomer-Cullell Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Allotjaments Colomer-Cullell
Mas Mastornell, sn, 17176 Bas, Spain , La Vall d'en Bas

La Vall d'en Bas bölgesindeki Allotjaments Colomer-Cullell konaklamanızda Garrotxa Yanardağ Bölgesi Doğa Parkı ve Parc de Pedra Tosca ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Yanardağ Müzesi ile 5,4 mi (8,7 km) ve Parc Nou ile 5,5 mi (8,9 km) mesafede.

Restaurante Sant Miquel, Allotjaments Colomer-Cullell misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimiz için mikrodalga fırın bulunmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (5 pax)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x