Allan Keri Hotel And Suites

Benin City
Allan Keri Hotel And Suites Öne Çıkan Resim
Allan Keri Hotel And Suites Dış Mekan
Allan Keri Hotel And Suites Kahvaltı
Allan Keri Hotel And Suites Yerinde Yemek
Allan Keri Hotel And Suites Banyo Tipleri
Image More +17 fotoğraf
Allan Keri Hotel And Suites
Emiliano Edosonwa, Oka , Benin City

Benin City bölgesindeki Allan Keri Hotel And Suites konaklamanızda, Kings Meydanı ile 6,2 mi (10 km) ve Benin Kralı Oba'nın Sarayı ile 6,3 mi (10,2 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Samuel Ogbemudia Stadyumu ile 6,7 mi (10,8 km) ve Benin Üniversitesi ile 7,9 mi (12,7 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Allan misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 35 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bu otelde, sigara içmek için özel alanlar ve çocuk bahçesi var.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Royal
Royal Oda
Room
Classic Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Royal Süit
Room
Presidential Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x