Alkyonis Hotel

Laganas
Alkyonis Hotel Dış Mekan
Alkyonis Hotel Kahvaltı
Alkyonis Hotel Yerinde Yemek
Alkyonis Hotel Oda Düzeni
Alkyonis Hotel Oda Düzeni
Image More +29 fotoğraf
Alkyonis Hotel
Laganas , Laganas

Alkyonis Hotel misafirlere Zakynthos bölgesinde, iş merkezinde, National Marine Park of Zakynthos ile Laganas Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kalamaki Plajı ile 0,2 mi (0,3 km) ve Zakynthos Limanı ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Alkyonis Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

33 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Double Room with Balcony
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Apart
Apart Daire
Stüdyo
Stüdyo
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x