Alkinoi Resort & Spa

Yunan Ana Karası, Monemvasia
Alkinoi Resort & Spa Öne Çıkan Resim
Alkinoi Resort & Spa Kahvaltı
Alkinoi Resort & Spa Yerinde Yemek
Alkinoi Resort & Spa Oda Manzaraları
Alkinoi Resort & Spa Oda Manzaraları
Image More +30 fotoğraf
Alkinoi Resort & Spa
Agia Kyriaki-Monemvasias Yunan Ana Karası, Monemvasia

Monemvasia bölgesindeki Alkinoi Resort & Spa misafirlere deniz kıyısında, Pori beach ve Monemvasia Archaeological Museum 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Monemvasia Şatosu ile 2,2 mi (3,5 km) ve Monenvasia Kastro ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Otelin 3 kahve dükkânında veya kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz açık havuz, spa küveti ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 50 toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, Deniz Manzaralı
Signature
Signature Süit, Deniz Manzaralı
Junior
Junior Süit, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x