Alkamuri Posh Hotel & Spa

Western Sicily, Alcamo
Alkamuri Posh Hotel & Spa Genel
Alkamuri Posh Hotel & Spa Genel
Alkamuri Posh Hotel & Spa Genel
Alkamuri Posh Hotel & Spa Genel
Alkamuri Posh Hotel & Spa Genel
Image More +155 fotoğraf
Alkamuri Posh Hotel & Spa
Via Madonna del Riposo 145 Western Sicily, Alcamo

Alkamuri Posh Hotel & Spa misafirlere Alcamo merkezinde, Parco Avventura Bosco Alcamo - Vivilbosco ve Calathamet Castle ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Tonnara Di Scopello ile 15 mi (24,1 km) ve Zingaro Doğa Koruma Alanı ile 16,1 mi (25,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 42-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda jakuzi ve geniş duş başlıkları bulunur.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, açık havuz ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Studio (2 pax) - 102
Suite
Suite superior (accessible) - 103
Room
Junior Suite, Hot Tub (4pax) - 107
Room
Suite Superior (4pax) - 105
Room
Deluxe Studio Suite (3pax) - 104
Room
Deluxe Suite (3 pax) - 106
Room
Deluxe Studio (3 pax) - 101
Room
Suite Superior (4 pax) - 108
Room
Suite Superior (4pax, accessible) -110
Room
Suite Superior (4pax) - 109

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x