Alka Sun Resort

Baltic Sea Coast Poland West, Ustronie Morskie
Alka Sun Resort Genel
Alka Sun Resort Dış Mekan
Alka Sun Resort Dış Mekan
Alka Sun Resort Dış Mekan
Alka Sun Resort Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Alka Sun Resort
Wojska Polskiego 7 Baltic Sea Coast Poland West, Ustronie Morskie

Ustronie Morskie bölgesindeki Alka Sun Resort konaklamanızda, Ustronie Morskie Kilisesi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Belediye Spor ve Dinlenme Merkezi ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Boleslaw Oak ile 4,8 mi (7,7 km) ve Doğu Plajı ile 6 mi (9,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 89 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için spor salonu, karaoke ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x