Alive Spa Resort

Punta Ballena
Alive Spa Resort Genel
Alive Spa Resort Genel
Alive Spa Resort Genel
Alive Spa Resort Genel
Alive Spa Resort Genel
Image More +64 fotoğraf
Alive Spa Resort
Rambla Costanera Laguna del Sauce Esquina Zurich , Punta Ballena

Alive Spa Resort misafirlere Punta Ballena bölgesinde, golf sahasına yakın, Laguna del Sauce yakınında ve La Chihuahua Doğal Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Solanas Plajı ile 2,8 mi (4,4 km) ve Arboreto Lussich ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için resort otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 39 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 kapalı yüzme havuzu, sağlık kulübü ve sauna mevcuttur. Bu Art Deco stili resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x