Alfheim Resort

Cebu Adası, Agus
Alfheim Resort Öne Çıkan Resim
Alfheim Resort Dış Mekan
Alfheim Resort Dış Mekan
Alfheim Resort Dış Mekan
Alfheim Resort Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Alfheim Resort
Hadsan Cove Agus Cebu Adası, Agus

Lapu-Lapu bölgesindeki Alfheim Resort misafirlere okyanus kıyısında, Mactan Doctors' Hastanesi ve Mactan Town Center ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu resort otel SM City Cebu ile 8,9 mi (14,4 km) ve Waterfront Cebu City Kumarhanesi ile 10,4 mi (16,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca resort otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz özel atlama havuzu bulunan 12 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Villa
Room
Private Pool Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x