Alfa Hotel

Yangon Region
Alfa Hotel Genel
Alfa Hotel Genel
Alfa Hotel Öne Çıkan Resim
Alfa Hotel Dış Mekan
Alfa Hotel Dış Mekan
Image More +73 fotoğraf
Alfa Hotel
No. 41, Nawaday St, Yawmingyi Qr. Dagon Township , Yangon Region

Alfa Hotel konaklamanızda Yangon merkezinde, Sule Pagoda ile 10 dakika sürüş mesafesinde ve Halk Parkı ile 12 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Bogyoke Pazarı ile 1,9 km (1,2 mil) ve Shwedagon Pagoda ile 5,3 km (3,3 mil) mesafede.

Otelin bar/oturma salonu Sapphire Lounge and Bar misafirlere akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 90 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (with Shwedagon pagoda view)
Junior
Junior Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Junior Süit (with Shwedagon pagoda view)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x