Alf Leila Wa Leila

Kızıldeniz Kıyısı, Hurghada
Alf Leila Wa Leila Genel
Alf Leila Wa Leila Genel
Alf Leila Wa Leila Genel
Alf Leila Wa Leila Genel
Alf Leila Wa Leila Genel
Image More +70 fotoğraf
Alf Leila Wa Leila
Safaga Road Kızıldeniz Kıyısı, Hurghada

Alf Leila Wa Leila misafirlere Hurgada (Village Road) bölgesinde, Su Parkı ve Senzo Mall ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Mahmya ile 10,7 mi (17,2 km) ve New Marina (Yeni Marina) ile 12 mi (19,3 km) mesafede.

Bu resort otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Le Marche yemek servisi için ideal, bu resort otelde, 5 restoran ve 5 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 6 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 548 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz 7 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Egyptians and Egyptian Residents ONLY)
Standard
Standard Üç Kişilik Oda (Egyptians and Egyptian Residents ONLY)
Family
Family Oda (Egyptians and Egyptian Residents ONLY)
Deluxe
Deluxe Family Room with Pool View ( 2 Adults + 2 Children )
Deluxe
Deluxe Room with Pool View (2 Adults +2 Children)
Deluxe
Deluxe Double Room (2 Adults + 2 Children)
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Junior Süit
Room
Deluxe Family pool View (2 Adults + 3 Children)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x