Alexandrina

Thrace, Kassandra
Alexandrina Öne Çıkan Resim
Alexandrina Dış Mekan
Alexandrina Dış Mekan
Alexandrina Dış Mekan
Alexandrina Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Alexandrina
Mola Kalyva Thrace, Kassandra

Kassandra bölgesindeki Alexandrina misafirlere deniz kıyısında, Loutra Agias Paraskevis Beach ve Agia Paraskevi Kaplıcası ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Possidi Burnu ile 7,3 mi (11,8 km) ve Chaniotis Plajı ile 8,5 mi (13,7 km) mesafede.

Apart dairenin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 24-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Stüdyo
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Luxury
Luxury Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x