Alexandria Retreat

Shire Of Maroochy, Doonan
Alexandria Retreat Öne Çıkan Resim
Alexandria Retreat Dış Mekan
Alexandria Retreat Dış Mekan
Alexandria Retreat Dış Mekan
Alexandria Retreat Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Alexandria Retreat
27-29 Panorama Drive Shire Of Maroochy, Doonan

Alexandria Retreat misafirlere Güneş Işığı Kıyısı (Doonan) bölgesinde, Noosa Hill ve Tewantin National Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Hastings Street ile 10,7 mi (17,2 km) ve Noosa Plajı ile 10,6 mi (17,1 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Akdeniz stili oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Havuz Manzaralı, Havuz Kenarı
Oda,
Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x