Alexander plaza hotel ltd

Accra
Alexander plaza hotel ltd Genel
Alexander plaza hotel ltd Genel
Alexander plaza hotel ltd Öne Çıkan Resim
Alexander plaza hotel ltd Dış Mekan
Alexander plaza hotel ltd Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Alexander plaza hotel ltd
1st Ringway Cl , Accra

Alexander plaza hotel ltd misafirlere Accra merkezinde, Oxford Street ve Flagstaff House ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Labadi Plajı ile 3,4 mi (5,5 km) ve Teshie Plajı ile 7,5 mi (12 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 21 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve kaplıca suyu banyosu vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x