Alexander Holiday Apartments

South East Queensland, Surfers Paradise
Alexander Holiday Apartments Genel
Alexander Holiday Apartments Öne Çıkan Resim
Alexander Holiday Apartments Dış Mekan
Alexander Holiday Apartments Dış Mekan
Alexander Holiday Apartments Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Alexander Holiday Apartments
2943 Surfers Paradise Boulevard South East Queensland, Surfers Paradise

Alexander Holiday Apartments misafirlere Gold Coast (Surfers Paradise) bölgesinde, Northcliffe Beach ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve SkyPoint Observation Deck (Seyir Kulesi) ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire The Star Gold Coast ile 1,5 mi (2,4 km) ve Warner Bros. Film Dünyası ile 12,6 mi (20,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Northcliffe Surf Club ideal; otelin denize sıfır restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu dairede misafirlere kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak
Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x