Alex Beach

Tholos, Theologos
Alex Beach Genel
Alex Beach Genel
Alex Beach Genel
Alex Beach Plaj
Alex Beach Plaj
Image More +33 fotoğraf
Alex Beach
Theologos Beach Tholos, Theologos

Alex Beach Hotel; Theologos'un berrak kumlu koyunda, geleneksel Rodos köyüne sadece 1.5 kilometre, Rodos şehir merkezine 20 kilometre ve uluslararası havaalanına 5 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 40.000 metrekarelik bir alana sahip olan tesis zeytin ağaçlarının ortasına inşa edilmiş. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyenler için harika bir seçenek olan yeşil ve mavinin birleştiği bu tesis misafirlerine rüya gibi bir tatil vadediyor. 

Tesiste sade ve ferah mobilyalarla döşenmiş odalar bulunuyor. Odalarda standart olarak küvetli banyo, balkon, mini buzdolabı, uydu kanallı televizyon ve telefon mevcut. İsteğiniz üzerine odalarınıza bebek karyolası da yerleştiriliyor. Bütün odalar konforlu bir tatil geçirmeniz için özenle hazırlanmış. Her alanından rahatlıkla Wİ-Fİ'ye bağlanabileceğiniz tesis 5 kilogramın altındaki evcil hayvanlarınızı da kabul ediyor.

 Ailenizle geçireceğiniz tatiller için harika bir seçenek olan otelde minikler ve yetişkinler için hazırlanmış özel eğlence programları sunuluyor. Otelde konaklarken dilediğiniz an tenis, sörf, plaj voleybolu, basketbol, okçuluk, aerobik ve rüzgar sörfü gibi spor aktivitelerini gerçekleştirebilirsiniz. Otelde her an ter atmak için kullanabileceğiniz bir spor salonu da var. 

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov
Standart Bungalov
Apart
Peyzaj Manzaralı Apart Daire
1
Standart 1 Çift Kişilik Veya 2 Tek Kişilik Yatak
Bungalov,
Bungalov, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı (sliding door)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
İki Yatak Odası Bungalov
Room
Peyzaj Manzaralı Bungalov
Room
Standart Oda
Room
Dağ Manzaralı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x