Alesseo Backpackers - Hostel

Puerto Princesa
Alesseo Backpackers - Hostel Genel
Alesseo Backpackers - Hostel Öne Çıkan Resim
Alesseo Backpackers - Hostel İç Mekan
Alesseo Backpackers - Hostel İç Mekan
Alesseo Backpackers - Hostel Yerinde Yemek
Image More +26 fotoğraf
Alesseo Backpackers - Hostel
Purok Bagong buhay Brgy Bancao Bancao , Puerto Princesa

Alesseo Backpackers - Hostel misafirlere Puerto Princesa (Puerto Princesa Kent Merkezi) bölgesinde, Daylight Hole Cave ve Plaza Cuartel ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Immaculate Conception Cathedral ile 1,6 mi (2,5 km) ve Palawan Special Battalion WW2 Memorial Müzesi ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Restoranda Alesseo Backpackers - Hostel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 5.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 klimalı oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Mix
Mix Dormitory
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Havuz Kullanımı, Havuz Manzaralı
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (Fan)
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x