Alena Apartments

Hanya
Alena Apartments Genel
Alena Apartments Genel
Alena Apartments Öne Çıkan Resim
Alena Apartments Dış Mekan
Alena Apartments Dış Mekan
Image More +90 fotoğraf
Alena Apartments
Koronaiou 13 , Hanya

Alena Apartments misafirlere Hanya (Hanya) bölgesinde, Hanya Belediye Sanat Galerisi yakınında ve Historical Museum of Chania ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Agia Marinası Plajı ile 6,3 mi (10,2 km) ve Nea Chora Plajı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Alena Apartments misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda bulunur ve kaliteli yatak takımı tüm odalarda çekyat vardır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 32 inç düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve lobide şömine mevcuttur. Bu apart dairede misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Stüdyo
Standard
Standard Apart Daire, Balkon, Şehir Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Apart Daire, Teras, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Apart Daire, Teras, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Stüdyo, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x