Alegria Suites

Thrace, Nikita
Alegria Suites Öne Çıkan Resim
Alegria Suites Dış Mekan
Alegria Suites Dış Mekan
Alegria Suites Dış Mekan
Alegria Suites Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
Alegria Suites
Nikiti Thrace, Nikita

Sithonia bölgesindeki Alegria Suites misafirlere plaj yakınında, Nikiti Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Nikiti Limanı ile 14 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Agios Ioannis Plajı ile 4,6 km (2,9 mil) ve Kalogria Plajı ile 7 km (4,4 mil) mesafede.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Stüdyo Süit
Executive
Executive Süit, 1 Yatak Odası
Room
Family Süit, 1 Yatak Odası
Room
Superior Stüdyo Süit
Room
Romantic Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x