Aldeia da Pedralva - Slow Village

Barlavento, Vila do Bispo
Aldeia da Pedralva - Slow Village Genel
Aldeia da Pedralva - Slow Village Genel
Aldeia da Pedralva - Slow Village Genel
Aldeia da Pedralva - Slow Village Genel
Aldeia da Pedralva - Slow Village Genel
Image More +84 fotoğraf
Aldeia da Pedralva - Slow Village
Rua De Baixo - Casa Da Pedralva Barlavento, Vila do Bispo

Aldeia da Pedralva - Slow Village misafirlere Vila do Bispo (Vila do Bispo e Raposeira) bölgesinde, Carrapateira Kara ve Deniz Müzesi ve Bordeira Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kır evi Lagos Marina ile 21,5 mi (34,6 km) ve Camilo Plaji ile 22,1 mi (35,5 km) mesafede.

Portekiz mutfağı sevenler için Sitio da Pedralva ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Özel küçük mutfak ve içinde mikrodalga fırın ve espresso kahve makinesi. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu kır evinde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Vila do Bispo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu köy evi misafirlerimize 43 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kır
Kır Evi, 1 Yatak Odası, Avlu
Kır
Kır Evi, 1 Yatak Odası
Kır
Kır Evi, 2 Yatak Odası
Kır
Kır Evi, 2 Yatak Odası, Avlu
Kır
Kır Evi, 3 Yatak Odası
Kır
Kır Evi, 3 Yatak Odası, Avlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x