Aldea Kuká, Luxury Eco Boutique Hotel - Adults Only

Isla Holbox
Aldea Kuká, Luxury Eco Boutique Hotel - Adults Only Genel
Aldea Kuká, Luxury Eco Boutique Hotel - Adults Only Genel
Aldea Kuká, Luxury Eco Boutique Hotel - Adults Only Öne Çıkan Resim
Aldea Kuká, Luxury Eco Boutique Hotel - Adults Only Dış Mekan
Aldea Kuká, Luxury Eco Boutique Hotel - Adults Only Dış Mekan
Image More +238 fotoğraf
Aldea Kuká, Luxury Eco Boutique Hotel - Adults Only
Calle Paseo Kuka S/N , Isla Holbox

Aldea Kuká, Luxury Eco Boutique Hotel - Adults Only misafirlere Isla Holbox bölgesinde, deniz kıyısında, Holbox Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Paseo Kuka Beach Path ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan küçük otel Punta Mosquito Plajı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Holbox Letters ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Kukatch yemek servisi için ideal; bu küçük otelde toplam 2 restoran var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

45 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Aldea
Aldea Tapanco
Superior
Superior Süit
Süit
Süit
Deluxe
Deluxe Süit
Presidential
Presidential Süit
Double
Double Mangle
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Ceiba
Ceiba Handicap
Standard
Standard Süit
Room
Honeymoon Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x