Alchimy

Midi-pyrenees (orta Pireneler), Albi
Alchimy Genel
Alchimy Genel
Alchimy Genel
Alchimy Öne Çıkan Resim
Alchimy Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Alchimy
12 Place du Palais Midi-pyrenees (orta Pireneler), Albi

Alchimy misafirlere Albi merkezinde, Albi Eski Şehri yakınında ve Maison du Vieil Alby ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Albi Katedrali ile 0,5 mi (0,8 km) ve Toulouse-Lautrec Müzesi ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için L'Alchimy ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit, Engellilere Uygun (2)
Junior
Junior Süit (7)
Junior
Junior Süit (3)
Junior
Junior Süit (4)
Junior
Junior Süit (6)
Junior
Junior Süit (1)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x