Alcadia Hotel

Langya Qu
Alcadia Hotel Genel
Alcadia Hotel Genel
Alcadia Hotel Genel
Alcadia Hotel Öne Çıkan Resim
Alcadia Hotel Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Alcadia Hotel
No. 1 Wensheng Road, Wuyi Town , Langya Qu

Chuzhou bölgesindeki Alcadia Hotel misafirlere nehir kıyısında, Langyashan Ulusal Orman Parkı ve Kang Qiang Happy World ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Langya Antik Tapınağı ile 3,4 mi (5,4 km) ve Erlang Lake ile 7,9 mi (12,6 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 5 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 355 klimalı odada özel havuz ve LCD televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Oda
Oda
Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Family Sıra Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x