Alberta Hotel & Spa

Les 3 Vallees, Les Belleville
Alberta Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Alberta Hotel & Spa Dış Mekan
Alberta Hotel & Spa Dış Mekan
Alberta Hotel & Spa Dış Mekan
Alberta Hotel & Spa Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Alberta Hotel & Spa
Val Thorens Les 3 Vallees, Les Belleville

Alberta Hotel & Spa misafirlere Les Belleville bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Val Thorens Kayak Merkezi yakınında ve La Folie Douce ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Courchevel 1650 ile 31,9 mi (51,3 km) ve Bowling de Val Thorens ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Alberta Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 22 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde aynı zamanda sauna sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Village view)
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Dört
Dört Kişilik Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x