Albert Court Motor Lodge

North Island (kuzey Ada), Hamilton
Albert Court Motor Lodge Öne Çıkan Resim
Albert Court Motor Lodge Dış Mekan
Albert Court Motor Lodge Dış Mekan
Albert Court Motor Lodge Dış Mekan
Albert Court Motor Lodge Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Albert Court Motor Lodge
29 Albert Street North Island (kuzey Ada), Hamilton

Hamilton (Hamilton East) bölgesindeki Albert Court Motor Lodge misafirlere Waikato River ve Memorial Parkı (Hatıra Parkı) ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı motel Southern Cross Hastanesi ile 0,7 mi (1 km) ve Waikato Sanat ve Tarih Müzesi ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz gazete servisi, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spa küveti gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu motelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır. Misafirler 10 kilometre içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Executive
Executive Oda
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x