Albergue Vía Láctea

Arzua
Albergue Vía Láctea Genel
Albergue Vía Láctea Genel
Albergue Vía Láctea Genel
Albergue Vía Láctea Genel
Albergue Vía Láctea Genel
Image More +26 fotoğraf
Albergue Vía Láctea
Rúa Xosé Neira Vilas 26 , Arzua

Arzua bölgesindeki Albergue Vía Láctea konaklamanızda Centro de Divulgación do queixo e do mel ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Santiago de Boente Kilisesi ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu hostel Santiago de Compostela Katedrali ile 23,5 mi (37,8 km) ve Santa María de Melide Kilisesi ile 9 mi (14,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Bu hostelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Ortak Ranzalı Oda, Engellilere Uygun (1 Bed in a 12-Bed Dormitory Room)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x