Albergue O Bordon

Costa De La Muerte, Cee
Albergue O Bordon Öne Çıkan Resim
Albergue O Bordon Dış Mekan
Albergue O Bordon Dış Mekan
Albergue O Bordon Dış Mekan
Albergue O Bordon İç Mekan
Image More +12 fotoğraf
Albergue O Bordon
Camiños Chans - Brens, 150 Costa De La Muerte, Cee

Albergue O Bordon misafirlere Cee bölgesinde, plaj yakınında, Praia da Concha ve Molinos de San Adrián de Toba 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Praia das Leiriñas ile 1,8 mi (2,9 km) ve Praia de Quenxe ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

24 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafilere tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Ortak Banyo (One bed in a 24 pax room)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x