Albergue Jakue

Southern Basque Country, Puente La Reina
Albergue Jakue Genel
Albergue Jakue Öne Çıkan Resim
Albergue Jakue Dış Mekan
Albergue Jakue Dış Mekan
Albergue Jakue Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Albergue Jakue
C/ Irunbidea 34 Southern Basque Country, Puente La Reina

Puente La Reina bölgesindeki Albergue Jakue konaklamanızda, Bodegas Orvalaiz ve Iglesia de Santa María de Eunate Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Puente La Reina ile 0,9 mi (1,4 km) ve Bodega de Sarria ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirlere ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Oda,
Oda, Karma Ranzalı Oda (1 bed in a severa persons shared room)
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Shared bathroom)
Oda
Oda (Twin with Shared bathroom)
Oda,
Oda, Karma Ranzalı Oda (Shared bathroom 4 beds)
Room
Oda, 1 Tek Kişilik Yatak (Adapted with shared bathroom)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x