Albergue Albor

Caldas de Reis
Albergue Albor Öne Çıkan Resim
Albergue Albor Dış Mekan
Albergue Albor Dış Mekan
Albergue Albor Dış Mekan
Albergue Albor İç Mekan
Image More +43 fotoğraf
Albergue Albor
Rúa Real , Caldas de Reis

Caldas de Reis bölgesindeki Albergue Albor konaklamanızda, Ponte romana do Río Bermaña yakınında ve Fervenza de Segade Caldas ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Ría de Barosa Doğa Koruma Alanı ile 3,9 mi (6,3 km) ve Rubianes Konağı ile 5,7 mi (9,2 km) mesafede.

Misafirler için 35 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrı özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Ortak Banyo (1 bed in a 10-Bed Dormitory Room)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x