Albergo Zappa

Güney İsviçre, Brusino Arsizio
Albergo Zappa Öne Çıkan Resim
Albergo Zappa Yerinde Yemek
Albergo Zappa Yerinde Yemek
Albergo Zappa Yerinde Yemek
Albergo Zappa Yerinde Yemek
Image More +7 fotoğraf
Albergo Zappa
1 Via al Confine Güney İsviçre, Brusino Arsizio

Brusino Arsizio bölgesindeki Albergo Zappa konaklamanızda Lugano Gölü ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Villa Cicogna Mozzoni ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Como-Brunate Kablolu Treni ile 18 mi (29 km) ve Baptisterium Riva San Vitale ile 4,5 mi (7,3 km) mesafede.

Albergo Zappa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 16 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler özel plaj gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Sigara İçilmez, Şömine
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Banyolu/Duşlu
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x