Albergo Terme Villa Svizzera

Ischia Island, Lacco Ameno
Albergo Terme Villa Svizzera Genel
Albergo Terme Villa Svizzera Genel
Albergo Terme Villa Svizzera Genel
Albergo Terme Villa Svizzera Öne Çıkan Resim
Albergo Terme Villa Svizzera Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Albergo Terme Villa Svizzera
Via Litoranea 1 Ischia Island, Lacco Ameno

Albergo Terme Villa Svizzera misafirlere Lacco Ameno bölgesinde, plaj yakınında, Ischia Limanı ve Campanian Archipelago ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Gaeta Körfezi ile 0,1 mi (0,1 km) ve Spiaggia del Fungo ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 90 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz ve sezonluk açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x