Albergo Terme San Lorenzo

Ischia Island, Forio d'Ischia
Albergo Terme San Lorenzo Genel
Albergo Terme San Lorenzo Genel
Albergo Terme San Lorenzo Genel
Albergo Terme San Lorenzo Genel
Albergo Terme San Lorenzo Öne Çıkan Resim
Image More +78 fotoğraf
Albergo Terme San Lorenzo
Strada Statale 2370 - KM 23800 Ischia Island, Forio d'Ischia

Forio bölgesindeki Albergo Terme San Lorenzo misafirlere plaj yakınında, Campanian Archipelago ile Negombo Termal Park 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ischia Limanı ile 4,1 mi (6,7 km) ve Villa Arbusto Müzesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 77 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz kaplıca, kapalı havuz ve sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Deniz Manzaralı
Triple
Triple Classic Room
Triple
Triple Comfort Room
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x