Albergo Ristorante Flora

Valdobbiadene Prosecco Şarap Bölgesi, Vittorio Veneto
Albergo Ristorante Flora Öne Çıkan Resim
Albergo Ristorante Flora İç Mekan
Albergo Ristorante Flora İç Mekan
Albergo Ristorante Flora Kahvaltı
Albergo Ristorante Flora Yerinde Yemek
Image More +32 fotoğraf
Albergo Ristorante Flora
Viale Trento e Trieste, 28 Valdobbiadene Prosecco Şarap Bölgesi, Vittorio Veneto

Albergo Ristorante Flora size Vittorio Veneto merkezinde, Santa Maria Lake ve Az. Agr. Vignarosa ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Dolomit ile 21,5 mi (34,7 km) ve Monte Altare ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Albergo Ristorante Flora misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

20 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x