Albergo Residenziale Menhirs

Alghero - Kuzey Sardinya, San Vero Milis
Albergo Residenziale Menhirs Genel
Albergo Residenziale Menhirs Genel
Albergo Residenziale Menhirs Öne Çıkan Resim
Albergo Residenziale Menhirs Dış Mekan
Albergo Residenziale Menhirs Dış Mekan
Image More +73 fotoğraf
Albergo Residenziale Menhirs
S'arena Scoada Residenza Menhirs Alghero - Kuzey Sardinya, San Vero Milis

San Vero Milis bölgesindeki Albergo Residenziale Menhirs misafirlere Putzu Idu Plajı ve Sa Mesa Longa Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Mari Ermi Plajı ile 11 km (6,8 mi) ve Is Arutas Plajı ile 19,2 km (11,9 mi) mesafede.

Albergo Residenziale Menhirs misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 19 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Küçük Mutfak
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak
Room
Stüdyo, Küçük Mutfak (extra bed)
Room
Basic Studio, 1 Bedroom (Annex Building)
Room
Stüdyo, Engellilere Uygun, Küçük Mutfak
Room
Family Villa (Annex Building)
Room
Classic Villa (Annex Building)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x