Albergo Parigi

Levante Riviera, Genoa
Albergo Parigi Öne Çıkan Resim
Albergo Parigi Dış Mekan
Albergo Parigi Dış Mekan
Albergo Parigi Dış Mekan
Albergo Parigi Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Albergo Parigi
72 Via di Prè Levante Riviera, Genoa

Cenova (Centro Est) bölgesindeki Albergo Parigi misafirlere Galata Denizcilik Müzesi ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Palazzo di San Giorgio ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Palazzo Rosso ile 1,3 km (0,8 mil) ve Spinola Sarayı Ulusal Ligurian Galerisi (Galleria Nazionale di Palazzo Spinola) ile 1,5 km (0,9 mil) mesafede.

Trattoria La Commenda yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

10 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x