Albergo Diffuso Dimora Rossi

Turi
Albergo Diffuso Dimora Rossi Genel
Albergo Diffuso Dimora Rossi Öne Çıkan Resim
Albergo Diffuso Dimora Rossi Dış Mekan
Albergo Diffuso Dimora Rossi Dış Mekan
Albergo Diffuso Dimora Rossi Dış Mekan
Image More +117 fotoğraf
Albergo Diffuso Dimora Rossi
Via Sedile 8 A , Turi

Albergo Diffuso Dimora Rossi misafirlere Turi merkezinde, Kartodromo 90 Go Kart Parkuru ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Grotta del Trullo Mağarası ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Chienna Lake ile 6,9 mi (11,1 km) ve Sassano Gölü ile 6,9 mi (11,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Spa küveti ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu Beaux Arts stili oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (3 Pax)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Luxury
Luxury Oda, 1 Yatak Odası
Room
Luxury Süit, 1 Yatak Odası, Jakuzi
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (2 Pax)
Room
Luxury Süit
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Luxury Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x