Albergo del Centro Storico

Salerno Körfezi, Salerno
Albergo del Centro Storico Öne Çıkan Resim
Albergo del Centro Storico Dış Mekan
Albergo del Centro Storico Dış Mekan
Albergo del Centro Storico Yerinde Yemek
Albergo del Centro Storico Yerinde Yemek
Image More +15 fotoğraf
Albergo del Centro Storico
Via Roma 210 Salerno Körfezi, Salerno

Albergo del Centro Storico misafirlere Salerno (Salerno Tarihi Şehir Merkezi) bölgesinde, Sorrento Peninsula yakınında ve Via dei Mercanti ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Salerno Limanı ile 0,5 mi (0,9 km) ve Maiori Plajı ile 10,7 mi (17,3 km) mesafede.

Yerel mutfak alanında uzman olan Osteria Centro Storico yemek servisi için ideal; bu oda ve kahvaltı sunan otelde toplam 5 restoran var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bu oda ve kahvaltı sunan otelde sigara içmek için özel alanlar var.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x