Albergo Da Gildo

Valdobbiadene Prosecco Şarap Bölgesi, Follina
Albergo Da Gildo Öne Çıkan Resim
Albergo Da Gildo Dış Mekan
Albergo Da Gildo Dış Mekan
Albergo Da Gildo Dış Mekan
Albergo Da Gildo Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Albergo Da Gildo
Via Sottoriva, 23 Valdobbiadene Prosecco Şarap Bölgesi, Follina

Follina bölgesindeki Albergo Da Gildo konaklamanızda Follina Santa Maria Manastırı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Chiesa di San Francesco ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Dolomit ile 10,4 mi (16,8 km) ve Croda Su Değirmeni ile 5 mi (8,1 km) mesafede.

Albergo Da Gildo misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 13 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x