Albergo Al Castello

Roman Coast (roma Kıyısı), Pomezia
Albergo Al Castello Genel
Albergo Al Castello Genel
Albergo Al Castello Öne Çıkan Resim
Albergo Al Castello Kahvaltı
Albergo Al Castello Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
Albergo Al Castello
Via dei Castelli Romani, 47 Roman Coast (roma Kıyısı), Pomezia

Albergo Al Castello size Pomezia merkezinde, Cinecitta World ve Castel Romano Alışveriş Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Pratica di Mare Hava Üssü ile 3,8 mi (6,2 km) ve McArthur Glen Designer Outlet Alışveriş Merkezi ile 5 mi (8 km) mesafede.

Otelin İtalyan mutfağı alanında uzman restoranı Il Castello misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün Ücretsiz Tayvan kahvaltısı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 23 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Süit
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Junior Süit
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x