Albatross Studios & Apartments

Gazi
Albatross Studios & Apartments Genel
Albatross Studios & Apartments Genel
Albatross Studios & Apartments Öne Çıkan Resim
Albatross Studios & Apartments Dış Mekan
Albatross Studios & Apartments Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Albatross Studios & Apartments
Naxou 5 Ammoudara , Gazi

Albatross Studios & Apartments misafirlere Malevizi bölgesinde, deniz kıyısında, Ammoudara Plajı ve Pankritio Stadı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Kandiye Limanı ile 4,7 mi (7,6 km) ve Knossos Sarayı ile 9,3 mi (15 km) mesafede.

Albatross Studios & Apartments misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire (Triple)
Room
Apart Daire (Quadruple)
Room
Stüdyo
Room
Family Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x