Albatros The Palace Port Ghalib

Kızıldeniz Kıyısı, Port Ghalib
Albatros The Palace Port Ghalib Genel
Albatros The Palace Port Ghalib Genel
Albatros The Palace Port Ghalib Genel
Albatros The Palace Port Ghalib Genel
Albatros The Palace Port Ghalib Öne Çıkan Resim
Image More +77 fotoğraf
Albatros The Palace Port Ghalib
Port Ghalib Kızıldeniz Kıyısı, Port Ghalib

El Quseir bölgesindeki Albatros The Palace Port Ghalib konaklamanızda, Galib Limanı Uluslararası Marinası ve Blue Lagoon Beach ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu her şey dâhil otel Bedouin Camisi ile 15,7 mi (25,2 km) ve Kaplumbağa Körfezi Plajı ile 21,3 mi (34,3 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Albatros The Palace Port Ghalib içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 5 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 311 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kuaför vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x