Albariza Hotel Boutique

Sanlucar de Barrameda
Albariza Hotel Boutique Genel
Albariza Hotel Boutique Genel
Albariza Hotel Boutique Dış Mekan
Albariza Hotel Boutique Dış Mekan
Albariza Hotel Boutique Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Albariza Hotel Boutique
Calle Bolsa 65 , Sanlucar de Barrameda

Albariza Hotel Boutique misafirlere Sanlucar de Barrameda merkezinde, Santo Domingo Kilisesi yakınında ve Castillo de Santiago ile yürüyerek 9 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Deniz İstasyonu Rota ile 16,5 mi (26,5 km) ve Playas de la Jara ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Oteldeki 12 plaj barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 odada minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Yarı açık banyolar, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Bitişik şaraphane ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Junior
Junior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x