Alaya Escape

Shire Of Maroochy, Eudlo
Alaya Escape Genel
Alaya Escape Genel
Alaya Escape Genel
Alaya Escape Genel
Alaya Escape Öne Çıkan Resim
Image More +105 fotoğraf
Alaya Escape
1 Upper Rambert Road Shire Of Maroochy, Eudlo

Alaya Escape konaklamanızda Güneş Işığı Kıyısı bölgesinde, Big Pineapple ile 15,7 km (9,7 mi) ve Lake Baroon ile 16,7 km (10,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Avustralya Hayvanat Bahçesi ile 17,9 km ve Aussie World ile 18,3 km mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve özel havuz olan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Özel mutfak ve içinde buzdolabı ve set üstü ocak. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 40 inç düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile jakuzi ve geniş duş başlıkları.

4 spa küveti ile keyif sürün veya sauna dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Güneş Işığı Kıyısı bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 484 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Presidential
Presidential Kulübe, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Premier
Premier Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Executive
Executive Oda
Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x