Alas Hotel

Argassi
Alas Hotel Öne Çıkan Resim
Alas Hotel Dış Mekan
Alas Hotel Dış Mekan
Alas Hotel Dış Mekan
Alas Hotel Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Alas Hotel
Argassi , Argassi

Zakynthos bölgesindeki Alas Hotel konaklamanızda, Ionian Sea ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Argassi Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Zakynthos Limanı ile 2,1 mi (3,3 km) ve Kalamaki Plajı ile 4,2 mi (6,7 km) mesafede.

Alas Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Süit,
Süit, Deniz Manzaralı (Split Level)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x